Bijna iedereen kent het gevoel: Op het werk is het net iets te hectisch, de vakantie is nog ver weg en tijd om even uit te puffen ontbreekt. Of.........je moet dadelijk een spannend gesprek voeren of een presentatie geven en daar zie je best tegenop.

Bij het verminderen van stress in dit soort situaties kan hartcoherentie-training uitkomst bieden.


Van alle werknemers geven managers het vaakst aan dat hun werkdruk hoog is. In de top tien van beroepsgroepen met de meeste werkdruk bezetten verschillende soorten managers de plaatsen een tot en met drie. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Stress is een term die gebruikt wordt om de invloed te beschrijven die het lichaam ondervindt van de dagelijkse spanningen en druk.Verandering in negatieve zin in levensstijl, medische klachten en somberheid zijn veel voorkomende oorzaken van stress. Het is echter de emotionele druk en spanning die we voelen in reactie op de kleine dagelijkse ongemakken, zoals stilstaan in de file, in de rij bij een supermarkt en te veel e-mails. Deze zaken veroorzaken de meeste schade.


De Workshop:

Het transformeren van stress en het verbeteren van uw gezondheid en welzijn.

Een praktische twee uur durende workshop om kennis te maken met de theorie van hartcoherentie. Met gebruik van de emWave® apparatuur wordt een demonstratie gegeven hoe emoties uw hartcoherentie beïnvloeden en hoe u daar zelf sturing aan kunt geven. U maakt kennis met de basistechnieken om hartcoherentie te bereiken.Wat u leert kunt u direct toepassen.


Technische ondersteuning:

Tijdens deze workshop zult u ook zien hoe uw emoties te beheren en uw coping-vaardigheden uit te breiden zijn door het gebruik van de emWave® PSR, een draagbaar interactief apparaat, klein genoeg om in uw tas of broekzak mee te nemen.

De emWave® kan de effecten van stress op uw lichaam herkennen en geeft vervolgens een effectieve oplossing voor het verminderen van stress en het behoud van de juiste gemoedstoestand. U kunt dit altijd en overal doen.


De emWave® kan de effecten van stress op uw lichaam herkennen en geeft vervolgens een effectieve oplossing voor het verminderen van stress en het behoud van de juiste gemoedstoestand. U kunt dit altijd en overal doen.


Met behulp van een klein draagbaar apparaat, de EmWave, kun je de mate van hartcoherentie meten. De EmWave geeft je direct en objectief feedback op jouw innerlijke ‘staat van zijn’ en dus ook op de mate waarin je emotioneel in balans bent. Door middel van eenvoudige en direct toe te passen technieken leer je om vlot hartcoherentie ‘op te roepen’ en daarmee je emoties heel direct te beïnvloeden. Op deze manier leer je onprettige emoties en stress om te buigen naar een staat van emotionele én lichamelijke balans.


“Iedereen kan ‘gratis’ vanuit z’n hart gaan leven, maar wie enthousiast wil oefenen heeft veel aan de apparatuur van Heartmath, ook interessant voor op het werk”

Inez van Oort,

oprichter en hoofdredactrice van Happinez


U kunt bij Highcoaching terecht voor

workshops:

- mantelzorg

- examentraining

- agressie

- management en stress

- artsen en verpleegkundigen

- hartcoherentie


    

WORKSHOP

Bewezen effectief bij stressreductie, reïntegratie en emotie management