SRP Stress Reductie Programma - Veerkracht programma

Het HeartMath® Stress Reductie Programma is een methode om optimaal in balans te komen. Deze methode is eenvoudig en solide, met wetenschappelijk aangetoonde resultaten. De kracht ligt in de combinatie van eenvoud en effect. Met weinig tijdsinspanning werkt u aan meer balans en vreugde in uw leven. Dit gepatenteerde programma wordt alleen gegeven door Providers die zijn opgeleid en gecertificeerd door HeartMath Benelux.


SEE Stop Emotioneel Eten Programma

Aan de hand van een op maat gemaakt persoonlijk handboek worden de zes sessies  doorgelopen. Tijdens deze sessies ziet u ook het gebruik van het emWave® Coherence Systeem. U ervaart hierbij wat stress met uw eetpatroon doet en wat het effect is van het toepassen van de HeartMath methode. Gedurende dit traject mag u ook een aantal dagen de emWave® Personal Stress Reliever mee naar huis nemen om hiermee te oefenen.


HeartSmarts Kindercoaching

Nieuwe sociale en emotionele intelligentie slaat bruggen tussen het cognitieve en emotionele leren.

Highcoaching biedt programma’s aan voor:

          -kinderen van 3-6 jaar / 7-10 jaar en 10-17 jaar


          -(her)examentraining 


          -begeleiding docenten


Het programma is gebaseerd op gedegen onderzoek naar de fysiologie van het leren, uitgevoerd door onderzoekers van het instituut van HeartMath USA.


Kindercoaching

Tegenwoordig zijn er zeer veel kinderen die een “sticker” dragen van ADHD, PD-NOS, Autisme, Asperger, CVS e.d.. Hartcoherentie kan succesvol worden toegepast voor veel van deze aandoeningen. Zie hiervoor de Nieuwsbrieven in de bibliotheek.


Gezondheidszorg

Medewerkers in de gezondheidszorg staan onder grote druk. Dit heeft deels te maken met de onregelmatige diensten. Aan de andere kant wordt dit veroorzaakt door de hoge werkdruk. Uit recent onderzoek is gebleken dat medewerkers werkzaam op onregelmatige tijden een hogere cortisol (stress) spiegel hebben.


Slapeloosheid

Er zijn zeer veel mensen die last hebben van slapeloosheid.  Vormen van slapeloosheid/insomnia
- slaap apneu
- onrustige voeten syndroom - narcolepsy
- slaapwandelen

Indien de slapeloosheid langer duurt kan dit ernstige schade toebrengen aan onze gezondheid
COACH AANBOD

Waar ligt jouw stip aan de horizon...

RELATIE

BEKIJK EEN VAN ONDERSTAANDE ONDERWERPEN

RE-INTEGRATIE

VEERKRACHT

ETEN

HEARTSMARTS

ZORG

EXAMEN

KINDEREN

E-COACHING