Door de Corona pandemie zijn we inmiddels bekend geworden met het thuis werken en scholing op afstand. Diverse programma's zijn nu in gebruik om op afstand met elkaar te vergaderen of te werken.

Dat betekent dat ook voor coaching van mensen het 1:1 persoonlijke contact geen must meer is. Door gebruik te maken van E-coaching of online coachen zijn er ook geen problemen met de benodigde afstand die er moet zijn tussen client en coach.


Tijdens de Corona periode heeft HIghcoaching ervaring opgedaan om groepsesssies te doen met mensen van over de hele wereld. Ook worden er kleine groepsessies gedaan voor medewerkers van bedrijven om beter met de druk van het thuiswerken om te kunnen gaan.


Heeft u interesse in een vorm van individuele of groeps coaching via beeldbellen neem dan contact op om naar de mogelijkheden te informeren.

E-Coaching

De nieuwe wijze van coaching

E-mail:        info@highcoaching.nl

Web Site:    www.highcoaching.nl

Tel:             06-39 55 81 09

E-coaching of online coaching

E-coaching of online coachen is het coachen via de digitale weg met behulp van electronische middelen. Enige jaren terug gebruikten we voornamelijk de mail hiervoor. Daarna kwamen mogelijkheden om via de Cloud informatie en resultaten met elkaar te delen.

Nu we tijdens de Corona crisis gebonden zijn aan huis lopen we grote risico's om neerslachtig en of depressief te worden. E-coaching kan hierbij uitkomst bieden.


Highcoaching heeft al enige jaren ervaring opgedaan om via telefoon of videobellen mensen te coachen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een beveiligde Cloud omgeving om data op te slaan van sessies met de Heartmath apparatuur.

Groot voordeel hiervan is dat de coach op afstand kan zien hoe de sessies zijn gegaan en snel ingrijpen als dat noodzakelijk is. Het versturen van een app is hierbij al vaak verhelderend voor de client.
RELATIE

BEKIJK EEN VAN ONDERSTAANDE ONDERWERPEN

RE-INTEGRATIE

VEERKRACHT

ETEN

HEARTSMARTS

ZORG

EXAMEN

KINDEREN

RELATIE

BEKIJK EEN VAN ONDERSTAANDE ONDERWERPEN

RE-INTEGRATIE

VEERKRACHT

ETEN

HEARTSMARTS

ZORG

EXAMEN

KINDEREN

E-COACHING